Ervaar de kracht
van Oost Nederland

Wij willen Nederland slim benutten

21/04/2021

Dertien Kamerleden uit Oost-Nederland in nieuwe Tweede Kamer


In de nieuwe Tweede Kamer, die in maart 2021 is gekozen, bevinden zich dertien Kamerleden uit Oost-Nederland. Lisa Westerveld (GL) uit Nijmegen haalde genoeg voorkeursstemmen om op eigen kracht in de Kamer te komen. Ook veel andere Oost-Nederlandse kandidaat-Kamerleden kregen veel voorkeurstemmen uit het eigen landsdeel.

De dertien Tweede Kamerleden uit Oost-Nederland zijn: Thom van Campen (Zwolle, VVD), Daniel Koerhuis (Raalte, VVD), Peter de Groot (Harderwijk, VVD), Rob Jetten (Ubbergen, D66), Alexander Kops (Overasselt, PVV), Edgar Mulder (Zwolle, PVV), Pieter Omtzigt (Enschede, CDA), Jaco Geurts (Voorthuizen, CDA), Hilde Palland (Kampen, CDA), Lisa Westerveld (Nijmegen, GL), Chris Stoffer (Elspeet, SGP), Farid Azarkan (Culemborg, Denk), Caroline van der Plas (Deventer, BBB).

Zie Podium Oost