Ervaar de kracht
van Oost Nederland

Wij willen Nederland slim benutten

28/05/2021

Ondertussen bij de regio’s: Twente draagt bij aan de verdienkracht van Nederland


De Twente Board roept in een brief aan de informateur het nieuwe kabinet op om meer te investeren in techniek, talent en bereikbaarheid. Op donderdag 6 mei is deze brief door Twente Boardlid Regina Nieuwmeijer en jong talent persoonlijk overhandigd aan Sigrid Kaag, fractievoorzitter van D66, en Hilde Palland, CDA-Kamerlid.

Regina Nieuwmeijer: “Twente zet in op kansen om verder te groeien om zo bij te dragen aan de verdienkracht van Nederland en Europa. Op 6 mei hebben we op een unieke manier aandacht gevraagd bij het nieuwe kabinet. Live gaan, ontmoeten en daarmee de echte verbindingen met Den Haag leggen: daar krijgen we in Twente enorm veel energie van.”

https://twente.com/twente-board/lobby/gelukkig-is-er-twente